Descărca filme de pe uTorrent

iulie 4, 2013 by
Filed under: Servicii on-line 

Pentru a afla cum se descărca filme de pe uTorrent , primul pas trebuie să luați este, desigur, cea referitoare la descărcarea și instalarea programului pe PC. Apoi conectat la site-ul internet al uTorrent și faceți clic pe prima Descărcați uTorrent apoi faceți clic pe Descărcare pentru a descărca programul de pe PC-ul dumneavoastră.

Când descărcarea este complet deschis, dublu click pe el, fișierul pe care tocmai ați descărcat ( uTorrent.exe ) și în fereastra care se deschide, în primul rând faceți clic pe Run , și apoi faceți clic pe OK și Da pentru a începe uTorrent. Pe Mac, în schimb, se deschide prin dublu click pe fișierul care tocmai ați descărcat ( uTorrent.pkg ) înainte și faceți clic pe Continuare și apoi faceți clic pe oferta Decline (pentru a evita instalarea de software suplimentar de promovare), încă mai continuă , Instalare și Close .

Când instalarea este completă, sunteți gata pentru a descărca filme de pe uTorrent , dar, în scopul de a găsi pentru a descărca fișiere trebuie să mergeți la motoarele de căutare externe. Una dintre cele mai bune, în acest sens, este Torrentz oferind un mod foarte intuitiv pentru a căuta fișiere torrent de filme și alte fișiere de pe Internet. Apoi conectat la pagina principală a site-ului și căutați pentru filmul pe care doriți să descărcați folosind uTorrent.

În acest moment, uita-te pentru rezultate care au un număr mai mare de colegii . Cele colegii sunt utilizatori care chiar acum fac schimb de fișiere în rețea BitTorrent (în loc de surse de semințe sunt complete), deci mai mult și mai există, cu atât mai repede descărcarea de film. După ce ați selectat pe link-ul de film pe care vă interesează, faceți clic pe butonul pentru a descărca și a deschide fișierul torrent. care este descărcat pe PC-ul pentru a începe descărcarea de film cu uTorrent. Dacă în loc de butonul de download este icoana de un magnet , aveți posibilitatea să faceți clic pe ea și uTorrent va detecta automat link-ul de film fara a fi nevoie de dosar. torrent ca folosind.

Acum trebuie sa faci este sa stai pe spate și așteptați pentru uTorrent porturi la sfârșitul activității sale de descărcarea de filme care le-ați selectat. În caz de probleme, dacă observați că viteza de descărcare fișier este foarte mic, în ciuda unui număr mare de colegii și semințe, probabil, router-ul blocarea porturile utilizate de program pentru a efectua descărcarea acestuia.

Puteți rezolva cu ușurință acest tip de inconveniente urmând toate instrucțiunile pe care le găsiți în ghidul meu pe modul de utilizare a uTorrent . Pune în practică procedura expertul a programului, care pot fi apelate prin meniul Fișier , astfel uTorrent va optimiza automat setările pentru a descărca și încărca fișiere și de a maximiza viteza de download-uri.

Atenție: descărcarea  ilegala  de pe internet materiale audio-vizuale protejate prin dreptul de autor este ilegal. Acest ghid a fost scris pentru scopuri de ilustrare numai, aceasta nu este intenția mea de a încuraja pirateria, prin urmare, am ia nici o responsabilitate cu privire modul în care puteți folosi informațiile din articol

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.